top of page

Setting Accessibility Statement

The Valley Preschool is committed to being an accessible setting for people with disabilities. If you have particular access needs please get in touch so that we can ensure we fully understand how to support you in accessing our setting. 

If you have any feedback or suggestions on how we might make our website or setting more accessible please do let us know. We have worked hard to ensure we are accessible, but we are sure that there is more that we could do to continue to improve our setting.

Accessibility Information 

The Valley Preschool is set within a purpose built modular building which is all on one level. 

Within the setting we have one disabled toilet.

Access through the main door requires the use of steps, due to the very old entry way.  However, a step free route into the building is available via the Infants School.  Should you prefer to use this route to access the setting please let us know and we will arrange access on your behalf. ​​​

bottom of page